De Kerstman & Leiderschap

Elk jaar rond deze tijd worden de laatste loodjes van het jaar weggewerkt. En omdat het ontwikkelen van compleet leiderschap onze professie is en wij nummer 1 willen blijven, is leiderschap voortdurend in mijn gedachten. Vanzelfsprekend vecht, aangewakkerd door de media en de boom in de huiskamer, ook Kerstmis om mijn aandacht. Daarmee is bovenstaande titel verklaard… maar er is meer:

De Kerstman

Feit is namelijk dat de Kerstman ook één van onze gewaardeerde klanten is. Ergens in het koude en donkere noorden van Finland, vlakbij de noordpool, heeft een collega de Kerstman gesproken. En dat de kerstman een flinke business heeft, is algemeen bekend. De ‘corebusiness’ van de betreffende vestiging is het verwerken van de vele brieven die wereldwijd aan de Kerstman worden gericht. Het belangrijkste doel: Het sorteren en beantwoorden van alle brieven voordat het Kerstmis is!

Omdat klanten vrijwel altijd gevoelige informatie met ons delen, worden er meestal geen nadere mededelingen gedaan over de bereikte resultaten. Zo ook in dit geval. Gezien de hectiek van de business is het logisch dat de Kerstman met LMI werkt aan een duidelijk hogere productiviteit, meer gemotiveerde elfen, of ‘gewoon’ de balans tussen privé en werk weer wil terugvinden en behouden. Wat het ook is, feit blijft dat zelfs de Kerstman erkent dat het leiderschap met de tijd dient mee te gaan, en dat zijn organisatie hierin NU een volgende stap moet maken!

Nu ligt het voor de hand om ook voor de Kerstman de LMI Leiderschapsfactor te bepalen. En het spreekt voor zich dat het resultaat beter is als er meer mensen aan bijdragen; een soort 360 graden beoordeling. Bepaal daarom nu op www.leiderschapsfactor.nl de Leiderschapsfactor van de Kerstman. Ik ben erg benieuwd naar je reactie, en het resultaat zal ik, via onze collega’s in Finland, persoonlijk terugkoppelen aan de Kerstman!

Met de beste Kerstwensen,

Edwin Hoek – Leadership Management Nederland, nr. 1 in leiderschapsontwikkeling.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s